GALERIE FOTO: Taekwondo – CSM Focșani 2007 – Addras TKD, 11 medalii la Campionatul Național și la Cupa României!

0
61
  • Performerul delegației vrâncene a fost Alexandru Iancu, medaliat cu aur la Campionatul Național și la Cupa României

Sala Polivalentă din Capitală a găzduit sâmbătă, 31 octombrie și duminică, 1 noiembrie, cele mai importante competiții de taekwondo ale anului. Sâmbătă, la Campionatul Național, sportivii de la CSM Focșani 2007 – Addras TKD au obținut cinci medalii una de aur, la seniori, prin Alexandru Iancu, două de argint, prin cadeții Sabin Mihail Dochioiu și Alexandra Mocanu și două de bronz, prin cadetul Ștefan Vasilache și juniorul Vlad Enescu. Despre aceste rezultate am scris și în numărul de ieri al Monitorului de Vrancea.

Duminică, au avut loc întrecerile Cupei României. A fost o nouă zi cu performanțe de vârf pentru luptătorii focșăneni. Excepționalul Alexandru Iancu s-a dovedit a fi din nou cel mai valoros luptător la +87 kg. seniori, categorie la care s-a clasat pe primul loc, performanță pentru care a primit medalia de aur. Tot la seniori, dar la -63 kg., Vlad Zebacinschi a terminat concursul pe primul loc, cu medalie de aur. Ca și la Campionatul Național, la Cupa României, Sabin Mihail Dochioiu a fost al doilea, cu medalie de argint la cadeți -45 kg, ca și Alexandra Mocanu, la cadete -47 kg. În situație similară cu cea de la Campioantul Național s-au aflat la Cupa României cadetul Ștefan Vasilache, la -49 kg. și juniorul Vlad Enescu, la -68 kg., ambii cu medalii de bronz.

Sensei Adrian Dochioiu mi-a trimis, după competiții, două fotografii, însoțite de textele ”Vi-l prezint pe omul momentului, campionul greilor în taekwondo-ul românesc, Alexandru Iancu, cu o dublă istorică pentru CSM Focșani 2007” și ”Pumnul lui Iancu, de 92 kg., arma albă, înroșită de la la culoarea vestei adversarilor imprimată pe mănușă. Poză în exclusivitate”!

Ambele fotografii însoțesc articolul, împreună cu alte imagini, între care și cea cu grupul medaliaților de la CSM Focșani 2007 – Addras Taekwondo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here