GALERIE FOTO: Activități antidrog în licee din Vrancea

0
198

ACTIVITĂȚI DE INFORMARE, EDUCARE ȘI CONȘTIENTIZARE A EFECTELOR NOCIVE ASOCIATE CONSUMULUI DE SUBSTANȚE PSIHOACTIVE, DERULATE ÎN JUDEŢUL VRANCEA

În perioada 26 – 29 octombrie, a.c., Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Vrancea a continuat derularea de activități de informare, educare și conștientizare a efectelor nocive asociate consumului de substanțe psihoactive conform „Planului teritorial comun de acțiune pentru creșterea gradului de siguranță a elevilor și persoalului didactic și prevenirea delincvenței juvenile în incinta și în zonele adiacente unităților de învățământ preuniversitar în județeul Vrancea, în anul școlar 2020 – 2021” și a Campaniei „Fii Liber!”.

Activitățile au fost desfăşurate în colaborare cu Biroul Siguranță Școlară și Compartimentul Analiza și Prevenirea Criminalității din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Vrancea și au atins și problematica violenței, a bullying-ului și a prevenirii victimizării minorilor. Unitățile de învățământ vizate de specialişti au fost Liceul Teoretic „Duiliu Zamfirescu” – Odobești, Liceul de Agricultură și Industrie Alimentară – Odobești, Colegiul Național „Emil Botta” – Adjud, Liceul Tehnologic „Al. I. Cuza” – Panciu și Liceul Teoretic „Ioan Slavici” – Panciu (popularizare Campanie „Fii Liber !”).

Acţiunile au fost organizate în aer liber, cu respectarea măsurilor pentru prevenirea și combaterea pandemiei cu noul coronavirus (COVID-19).

Centrul de Prevenire Evaluare și Consiliere Antidrog – Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here