Futsal, Liga a II-a – Sportul Ciorăști, pe locul al doilea după primul turneu al campionatului!

0
314
  • Următorul turneu va avea loc în perioada 20-22 noiembrie

Înființată după renunțarea la formația de fotbal din Liga a IV-a, echipa de futsal a CSL Sportul Ciorăști a participat la primele jocuri oficiale ale ediției decampionat 2019-2020. În perioada 30 octombrie – 1 noiembrie, formația pregătită de George Ioniță și Romeo Drăgan a participat la Piatra Neamț la primul, turneu al competiției, împreună cu celelalte trei grupări al Ligii a II-a, din care face parte – ACS Futsal Poli Iași, Futsal Ceahlăul Piatra Neamț și Fortius 2014 Buzău.

Sportul Ciorăști a fost întrecută vineri, 30 octombrie, cu 3-1 de Poli Iași, a doua zi, sâmbătă, 31 octombrie a terminat la egalitate, 7-7 cu Ceahlăul Piatra Neamț pentru ca în ultima zi a turneului, ieri, 1 noiembrie, să se impună cu 10-5 în fața buzoienilor de la Fortius 2014.

Celelalte rezultate ale turneului: Fortius 2014 Buzău – Ceahlăul Piatra Neamț 6-4,  Poli Iași – Fortius 2014 Buzău 3-0, Poli Iași – Ceahlăul Piatra Neamț 4-3.

          Clasamentul la finalul primului turneu: 1. Poli Iași – 9 puncte; 2. Sportul Ciorăști – 4 puncte; 3. Fortius 2014 Buzău – 3 puncte; 4. Ceahlăul Piatra Neamț – 1 punct.

Formația vrânceană a avut cel mai prolific atac al turneului, cu 18 goluri. Este o stare normală în situația în care Sportul are jucători de atac excelenți și la terenul mare și la minifotbal, unii și cu experiență în jocul de futsal!

          Următorul turneu va avea loc în perioada 20-22 noiembrie.

Lotul CSL Sportul Ciorăși: Remus Popa, Răzvan Crăciun, Florentin Mănăilă, Florin Nistor, Ciprian Dumitriu, Georgian Dima, Florin Hălceanu, Daniel Mazilu, Andrei Mazilu, Răzvan Mihalache, Florin Ion. Antrenori: George Ioniță, Romeo Drăgan.

Sursa foto – Facebook Sportul Ciorăști

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here