FOTO: Taekwondo – Alexandru Iancu de la CSM Focșani 2007, campion de seniori al României!

0
566

 

  • Sportivii focșăneni au mai obținut două medalii de argint și două de bronz

           Sportivii secției de taekwondo a CSM Focșani 2007 au avut evoluții împresionante la Campionatul Național care a avut loc la București, în Sala Polivalentă, sâmbătă, 31 octombrie: au încheiat competiția cu o medalie de aur, două medalii de argint și două de bronz.

          Medalia de aur, cuvenită unui campion al României a fost obținută de Alexandru Iancu, la seniori +87 kg. Au câștigat medaliile de argint pentru tilurile de vicecampioni naționali Sabin Mihail Dochioiu, la cadeți – 45 kg. și Alexandra Mocanu, la cadete -47 kg.  Tot la cadeți, la -49 kg.,Ștefan Vasilache s-a clasat al treilea și a primit medalia de bronz, ca și juniorul Vlad Enescu, la -68 kg. 

Campionul național Alexandru Iancu subinspector de poliție, este elevul senseiului Adrian Dochioiu, cu care este coleg la Inspectoratul Județean de Poliție Vrancea. A fost student al Academiei de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” din București, pe care a absolvit-o în acest an, în perioada studiilor a continuat să fie sportivul Focșaniului – la CS Addras Taekwondo și CSM Focșani 2007, iar după absolvire a revenit acasă unde face performanță în sport și în profesie!

În ierarhia sportivilor Vrancei pentru anul 2019, Alexandru Iancu a fost nominalizat la categoria ”Speranțe Olimpice”, ca semn de apreciere a rezultatelor sale în competiții și de relevare a perspectivelor sugerate de acestea, ca și de calitățile de performer ale – acum – campionului României la taekwondo, seniori, +87 kg.

Duminică, 1 noiembrie au avut loc întrecerile Cupei României la taekwondo. În numărul nostru de mâine vom reveni cu rezultatele din competișie ale sportivilor de la CSM Focșani 2007.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here