Primăria Focșani nu mai emite autorizații de construcție, documente de Urbanism și de Stare civilă

0
2483

Primăria Focșani nu mai emite certificate de urbanism, autorizații de construcție sau documente de Stare civilă. Primarul Cristi Misăilă arată că s-a ajuns în această situație deoarece prefectul liberal nu a dorit să amâne pentru 30 octombrie ședința de constituire a Consiliului Local și, implicit, ca foștii viceprimari să își desfășoare activitatea. În acest moment, deoarece primarul Cristi Misăilă este în izolare după ce a fost confirmat cu Covid 19, la Primărie nu este nicio persoană care să aibă atribuții pentru a semna mai multe documente precum certificate de Urbanism, autorizații de construcție și alte tipuri de documente pe linie de Urbanism, documente de stare civilă, informații în temeiul legii 544.

Din acest motiv a fost suspendată și taxa de urgență pentru eliberarea documentelor de urbanism. Pe această cale îmi cer scuze focșănenilor pentru neplăcerile provocate de situația în care Primăria Municipiului Focșani este pusă de orgoliile și interesele politicianiste ale prefectului PNL. Deși i-am solicitat acestuia amânarea convocării ședinței privind ceremonia de constituire a Consiliului Local al Municipiului Focșani pentru data de 30 octombrie 2020, ora 13.00, motivând faptul că, odată constituit noul Consiliu Local, activitatea Primăriei Municipiului Focșani va fi blocată, acest lucru nu s-a întâmplat!

Până în momentul în care legea îmi va permite să îmi reiau activitatea, Primăria Focșani va fi în situația de a NU putea elibera niciun fel de acte administrative către cetățeni. De ce a făcut Prefectul PNL acest lucru? Pentru că poate, pentru că nimeni nu se opune acestei puteri abuzive și pentru că PNL vrea să îi pedepsească pe focșăneni pentru votul din 27 septembrie 2020 când eu am câștigat alegerile! Aceasta este încă o dovadă că liberalilor nu le pasă de cei care vor avea de suferit de pe urma deciziei lor de a bloca activitatea Primăriei ‼️ Îi asigur pe cetățeni că imediat ce situația ne va permite, vom relua toate aceste activități la capacitate maximă, astfel încât să putem asigura servicii de calitate pentru toți focșăneni, arată primarul Cristi Misăilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here