ULTIMA ORĂ! FOTO! ISU aduce date noi despre accidentul mortal în care un TIR s-a răsturnat peste o mașină, la Călimănești

0
8625

Pompierii militari din cadrul I.S.U. Vrancea intervin cu 4 echipaje la un accident rutier produs pe DN 2 E 85, în localitatea Călimănești. În accident au fost implicate 2 autovehicule respectiv, un TIR şi un autoturism. În urma impactului, remorca TIR-ului s-a răsturnat peste autoturism.

Din primele informații, au rezultat 2 victime de sex masculin. Una dintre victime prezintă leziuni incompatibile cu viața, iar cealaltă victimă, în vârstă de 44 de ani, a fost preluată de o ambulanță S.A.J. şi transportată la U.P.U. Focşani. Pentru gestionarea situației de urgență, la fața locului acționează 1 autospecială de intervenție şi o ambulanță SMURD din cadrul Secției de Pompieri Adjud, 1 autospecială de descarcerare şi 1 macara de la Detaşamentul de Pompieri Focșani.

La acest moment se intervine pentru degajarea TIR-ului, urmând să se constate dacă au mai fost şi alte persoane surprinse în autoturism. (COMUNICAT ISU Vrancea, 28 octombrie 2020)

UPDATE! TIR-ul a fost degajat, nu au fost găsite alte victime. (ISU Vrancea)

foto: ISU Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here