GALERIE FOTO: Mesajul primarului Misăilă pentru noii consilieri locali: Fie ca interesele focșănenilor să fie puse pe primul loc de fiecare dintre dumneavoastră!

0
409

Ieri a fost constituit Consiliul Local Focșani, rezultat în urma alegerilor locale din 27 septembrie. În cadrul ceremoniei a avut loc depunerea jurământului de către consilierii locali care nu au participat la precedenta ședință a Consiliului Local. Ședința a fost condusă de președintele de vârstă, Radu Nițu. Potrivit Codului Administrativ, Consiliul Local este legal constituit doar dacă numărul consilierilor locali care au depus jurământul este mai mare decât primul număr natural strict mai mare decât jumătate din 21, numărul membrilor legislativului focșănean. Ședința a fost transmisă on-line pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Focșani. Ca urmare a măsurilor de prevenire a răspândirii SARS-CoV-2 a fost restricționat accesul în sala de ședințe a publicului și a ziariștilor acreditați.

Primarul Cristi Misăilă le-a urat succes consilierilor locali și speră ca acesta să fie un nou început în ceea ce privește colaborarea dintre aleșii locali. „Le mulțumesc pentru colaborare consilierilor locali PSD care au făcut parte din Consiliul Local al Municipiului Focșani, în perioada 2016-2020. Nu pot să le adresez mulțumiri consilierilor locali PNL din mandatul 2016-2020 deoarece aceștia au sabotat interesele cetățenilor municipiului prin faptul că au absentat la 8 ședințe ale Consiliului Local și NU au votat 610 proiecte de hotărâre. Faptul că liberalii au avut o atitudine de Gigă Contra în mandatul 2016-2020 a făcut ca un număr de 188 de proiecte de hotărâre să NU poată fi adoptate! Mi-aș dori ca noul Consiliu Local al Municipiului Focșani să fie, cu adevărat, un loc al dezbaterilor și al deciziilor înțelepte luate pentru binele cetățenilor, cei care ne-au votat pentru a face ceva bun în acest oraș. Sper ca data de 27 octombrie 2020 să reprezinte un nou început în ceea ce privește colaborarea dintre aleșii locali! Mult succes tuturor! Fie ca interesele focșănenilor să fie puse pe primul loc de fiecare dintre dumneavoastră!”, a transmis primarul Cristi Misăilă.

Consilierii locali din Focșani pentru mandatul 2020-2024 sunt:

PSD: Nedelcu Mihai, Nedelcu Cristina-Mirela, Gongu Emanuel, Ungureanu Daniel, Şelaru Aurel, Marius Iorga, Radu Nițu, Georgian Cristinel Mocanu și Alexandru Nistoroiu

USR: Tătaru Alexandra, Atanasiu Corina;

PNL: Macovei Liviu-George, Tănase Neculai, Bîrsan Costel, Dimitriu Ana- Maria, Drumea Alina Ramona, Dumitru Victor, Marcu Livia- Silvia, Costea Ionel, Gheoca Corneliu- Dumitru, Zîrnă Cristian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here