ULTIMA ORĂ! Trei bărbați reținuți după ce au bătut un tânăr în curtea unui centru comercial din Focșani

0
7383

REŢINUŢI PENTRU LOVIRE SAU ALTE VIOLENŢE ŞI TULBURAREA ORDINII ŞI LINIŞTII PUBLICE

La data de 27 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au reţinut pentru 24 de ore 3 bărbaţi de 25, 27 respectiv 33 de ani, din municipiul Focșani, cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În fapt, astăzi, 27 octombrie, în jurul orei 9.30, cei în cauză s-au deplasat în curtea unui centru comercial din municipiu și ar fi lovit în mod repetat un bărbat de 29 de ani, aplicându-i lovituri în zona capului și a corpului.

Din cercetări a reieșit faptul că incidentul ar fi avut loc ca urmare a unei altercații pe care cel din urmă ar fi avut-o cu o rudă a celor trei bărbați în data de 24 octombrie a.c., pe raza municipiului Focșani.

În cursul zilei de mâine, cei trei bărbați vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani cu propunerea luării unei măsuri preventive.

În cauză, faţă de cei 3 bărbaţi polițiștii Biroului Investigații Criminale efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Foto Arhivă, cu rol de prezentare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here