GALERIE FOTO: Fotbal – Turneu de old-boys ”Toți, pentru Miruna”!

0
704
  • Competiția a avut loc și pentru a-i transmite ”La mulți ani, cu sănătate”, Mirunei, de ziua sa 

          Miruna este o fetiță de 13 ani din Focșani, bolnavă de leucemie și care are nevoie de orice ajutor posibil pentru a-i fi făcut tratamentul care să-i permită să ducă o viață normală, ca toți copiii de vârsta ei. Acum este la tratament în Italia. Este o informație pe care am prezentat-o în numărul din 30 iunie al Monitorului de Vrancea. Tot atunci, scriam că pentru a fi alături de Miruna și familia ei, fostul fotbalist Marian Covaci, managerul CS Covaci Junior a organizat  un concurs de penalty-uri pentru copii, pe stadionul din Panciu.

          Duminică, 25 octombrie, inimosul și sufletistul om de fotbal, susținut de părinții copiilor de la clubul său, a organizat pe terenul de la Varnița un miniturneu de fotbal pentru old-boys cu scopul caritabil de a susține eforturile familiei Mirunei aflată, încă, în luptă cu boala.

Cu respectarea rigorilor impuse de Protocoalele medicale pentru activitățile sportive, inclusiv folosirea mingilor dezinfectate, distanțarea fizică pe stadion – s-au întrecut, pe terenul amenajat în vară în frumosul cadru natural de la Varnița, patru formații: Old Boys Covaci, Flux Café Old Boys, Autovip, Sibi Team Panciu.

După meciurile care au durat câte două reprize de 15 minute, au fost înregistrate rezultatele: Old Boys Covaci – Autovip 2-1; Flux Café Old Boys – Sibi Team Panciu 3-2. în finala mică, Sibi Team – Autovip 3-3, 4-3 după executarea loviturilor de departajare. Turneul a fost câștigat de Flux Cafe Old Boys, 5-4 cu Old Boys Covaci, după loviuri de departajare. Meciul s-a terminat la egalitate, 4-4. A fost bucuria jocului de fotbal într-o perioadă cu foarte puțin fotbal, a fost și o acțiune în care părinții copiilor d ela CS Covaci Junior și de la jucători au fost colectați circa 1300 lei care vor fi trimiși familiei Mirunei.

Au fost desemnați cei mai buni portariNelu Spătaru, de la Old Boys Covaci și Ionuț Popa, de la Flux Café.Cel mai fumos gol a fost ales a fost unul dintre cele reușite de Marian Zontea, de la Old Boys Covaci.

După turneu, Maria Covaci mi-a spus: ”Am jucat pentru Miruna. Și-a sărbătorit ziua de naștere și cu acest prilej i-am transmis urări de sănătate și La mulți ani! Mulțumesc și pe această cale părinților copiilor de la Club care mi-au fost alături, m-au susținut și m-au ajutat să avem o foarte bună organizare și o acțiune de suflet pentru Miruna. De altfel deviza turneului a fost «Toți, pentru Miruna!»” 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here