ULTIMA ORĂ! A murit Nicu Damian, profesor de educație fizică de la Vulturu

0
6345

A trecut la cele veșnice profesorul pensionar de educație fizică și sport, Nicu Damian. Acesta și-a dedicat toată viața activității sportive și a îndrăgit activitățile cu copii până în ultima clipă când a ieșit la pensie în anul 2013. Dedicat, pasionat și un mare iubitor de cunoaștere, Nicu Damian a militat toată viața pentru sport și mișcare. „Profesorii de educație fizică sunt aproape de familia Damian în greaua suferință datorată dispariției domnului Damian Nicu, profesor la Școala Vulturu. Nu vom uita devotamentul și dedicația pentru elevii săi, pentru profesie, nu vom uita plăcerea cu care comunica atât cu elevii, cât și cu părinții și colegii de cancelarie. Drum lin spre stele, domnule profesor!”, este mesajul inspectorului de educație fizică din cadrul ISJ Vrancea, profesor Vica Mincă.

Nicu Damian a fost un important lider de sindicat al Sindicatului Liber din Învățământ Vrancea, încă de la înființarea acestuia, în urmă cu 30 de ani. A luptat tot timpul pentru egalitate, dreptate și drepturile personalului din învățământul vrâncean. „Biroul Operativ al SLI Vrancea a aflat cu tristețe că domnul Nicu Damian, profesor pensionar și fost lider de sindicat la Școala Vulturu a trecut în lumea umbrelor. A fost un coleg desăvârșit, un lider de sindicat ce s-a implicat pentru apărarea drepturilor colegilor încă de la înființarea sindicatului. Să vă fie țărâna ușoară și sufletul în lumina Raiului, domnule profesor și drag coleg!”, au transmis membrii Biroul Operativ al SLI Vrancea.

Membrii familiei îndoliate ne-au rugat să transmitem că cei care vor să-și ia un ultim rămas bun de la omul Nicu Damian, o pot face luni 26 octombrie începând cu ora 13.00 când va avea loc înhumarea în Cimitirul Sudic (Cimitirul Nou Vâlcele) din Focșani.

Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească în lumea celor drepți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here