Generalul (r) Cristian Barbu și creatoarea de modă Nausica Mircea deschid listele ProRomânia la alegerile parlamentare

0
2545

Partidul Pro România a depus, ieri, listele de candidați pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. Listele cuprind reprezentanți ALDE și ProRomânia, cele două partide fiind în acest moment într-o procedură de fuziune care nu a fost finalizată în timp util. La Vrancea, primele locuri la Senat și Camera Deputaților sunt ocupate de reprezentanții ALDE, organizația județeană obținând un scor mai bun la alegerile locale din 27 septembrie, cu doi consilieri județeni.

Prima poziție pe lista pentru Camera Deputaților este ocupat de creatoarea de modă Nausica Mircea, reprezentanta ALDE. La Senat, prima poziție este ocupată tot de un reprezentant ALDE, fostul rector al Academiei Tehnice Militare „Ferdinand I” din București, generalul (r) profesor universitar dr. Cristian Barbu. Doamna Nausica Mircea este arhicunoscută în Vrancea, în România și chiar în străinătate. Am considerat că este unul dintre candidații care poate să ne reprezintă la nivel de județ, nu a făcut politică până acum. La Senat, prima poziție este ocupată de domnul general în rezervă, profesor universitar doctor, fostul rector al Academiei Tehnice Militare din București, Cristian Barbu. Este cunoscut în special în rândul cadrelor militare. A activat mai multe decenii la Academia Tehnică Militară, ceea ce spune foarte mult”, a spus președintele ALDE Vrancea, Ionel Cel Mare.

Lista completă a candidaților Pro România: 1. Nausica Mircea, 2. Uluitu Cornel, 3. Ursescu Vasile, 4. Gogoriță Ion, 5. Atanasiu Zinel, 6. Bogdan Emilia, 7. Vasile Pauliean. Lista de candidați pentru Senat : 1. Cristian Barbu, 2. Viorel-Lary Țoni, 3. Nicolae Rotaru, 4. Ionuț Mironică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here