Doi judecători vor să ocupe funcţia de preşedinte la Tribunalul Vrancea

0
2439

Doi judecători vor să ocupe funcţia de președinte la Tribunalul Vrancea. Este vorba despre judecătorii Mariana Săndina Croitoru şi Dinu Jelea (actual vicepreședinte), care s-au înscris la concursul organizat de Consiliul Superior al Magistraturii prin intermediul Institutului Naţional al Magistraturii, pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor la curţile de apel, tribunale, tribunale specializate şi judecătorii. Concursul pentru ocuparea funcţiilor de conducere vacante sau care se vor vacanta, se va încheia în luna decembrie a acestui an.

Conform informaţiilor postate pe site-ul Institutului Naţional al Magistraturii, la instanţele din Vrancea, au fost scoase la concurs funcţiile de preşedinte şi vicepreşedinte la Tribunalul Vrancea, funcţia de vicepreşedinte la Judecătoria Focşani şi cea de preşedinte la Judecătoria Panciu.

Pentru funcţia de preşedinte la Tribunalul Vrancea s-au înscris la concurs şi îndeplinesc condiţiile judecătorii Mariana Săndina Croitoru şi Dinu Jelea, iar pentru funcţia de vicepreşedinte s-a înscris la concurs un sigur candidat, respectiv judecătoarea Daniela Matache, actuala preşedintă a Tribunalului Vrancea. Pentru funcţia de vicepreşedinte la Judecătoria Focşani este un singur candidat, respectiv judecătorul Cătălin Constantin Crăciun, care ocupă și acum această funcție, dar cu delegație. Pentru funcţia de preşedinte la Judecătoria Panciu nu este niciun candidat.

Pe 25 şi 27 octombrie, candidaţii care îndeplinesc condiţiile vor susţine testarea psihologică, iar în perioada 11-19 noiembrie îşi vor susţine proiectele. O altă probă va fi organizată în data de 22 noiembrie şi constă în susţinerea testării scrise privind managementul, comunicarea şi resursele umane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here