ULTIMA ORĂ! Marian Oprișan își retrage candidatura pentru funcția de senator

0
1933
𝐏𝐫𝐢𝐞𝐭𝐞𝐧𝐢,
În această seară 𝐚𝐦 𝐝𝐞𝐜𝐢𝐬 𝐬𝐚̆ 𝐢̂𝐦𝐢 𝐫𝐞𝐭𝐫𝐚𝐠 𝐜𝐚𝐧𝐝𝐢𝐝𝐚𝐭𝐮𝐫𝐚 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐟𝐮𝐧𝐜𝐭̦𝐢𝐚 𝐝𝐞 𝐬𝐞𝐧𝐚𝐭𝐨𝐫, deși am beneficiat de totala încredere și susținere a colegilor mei primari, președinți de organizații, consilieri județeni, consilieri locali și simpli membri PSD.
𝐌𝐚𝐢 𝐦𝐮𝐥𝐭 𝐜𝐚 𝐨𝐫𝐢𝐜𝐚̂𝐧𝐝 𝐜𝐫𝐞𝐝 𝐜𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐏𝐒𝐃 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐧𝐞𝐯𝐨𝐢𝐞 𝐝𝐞 𝐮𝐧𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 pentru că doar uniți putem să luptăm și să apărăm interesele vrâncenilor. Am luat decizia de a-mi retrage candidatura gândindu-mă și la organizația PSD Vrancea pe care am construit-o cu multă muncă și sacrificii, alături de toți colegii mei. Este organizația care timp de 28 ani a câștigat majoritatea alegerilor din Vrancea și sunt mândru că am fost și am rămas cea mai importantă forță politică a județului!
Știu că mulți dintre colegii mei nu sunt confortabili cu decizia mea, dar mai știu că aceiasi colegi pun, de fiecare dată, interesul și binele comunității noastre pe primul loc. Același lucru îl fac eu, astăzi!
Am spus-o și o repet, 𝐕𝐫𝐚𝐧𝐜𝐞𝐚 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐮𝐧 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭̦ 𝐫𝐞𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐚𝐭 𝐬̦𝐢 𝐞𝐮 𝐦𝐚̆ 𝐚𝐧𝐠𝐚𝐣𝐞𝐳 𝐬𝐚̆ 𝐫𝐚̆𝐦𝐚̂𝐧 𝐢̂𝐧 𝐬𝐥𝐮𝐣𝐛𝐚 𝐯𝐫𝐚̂𝐧𝐜𝐞𝐧𝐢𝐥𝐨𝐫 și să continui să lupt pentru bunăstarea fiecăruia dintre ei. Voi continua această luptă împreună cu toți colegii mei, cu mai multă determinare și îndârjire având în minte exemplul părintelui Steinhardt care spunea că biruința nu este obligatorie, însă lupta este!
𝐅𝐢𝐞 𝐜𝐚 𝐚𝐝𝐞𝐯𝐚̆𝐫𝐮𝐥 𝐬̦𝐢 𝐝𝐫𝐚𝐠𝐨𝐬𝐭𝐞𝐚 𝐬𝐚̆ 𝐢̂𝐧𝐯𝐢𝐧𝐠𝐚̆ 𝐮𝐫𝐚, 𝐝𝐞𝐳𝐛𝐢𝐧𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐬̦𝐢 𝐦𝐢𝐧𝐜𝐢𝐮𝐧𝐚. Așa să ne ajute Dumnezeu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here