ULTIMA ORĂ! FOTO! Pompierii angajați la ISU Vrancea, pe perioadă determinată, au depus astăzi jurământul

0
1122

Candidații selectați din sursă externă în luna septembrie a.c., angajati pe perioadă determinată, au depus astăzi Jurământul militar, în cadrul unui ceremonial restrâns, impus de contextul epidemiologic, care a avut loc la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny” al judeţului Vrancea.

Tinerii subofițeri au rostit în fața conducerii inspectoratului, cu tărie și emoție, jurământul față de țară, față de lege și față de semeni. Odată cu rostirea acestuia, noii noștri colegi au aderat la valorile şi tradiţiile armei de pompier.
Cu această ocazie, inspectorul șef, colonel Chiscop Flaviu i-a felicitat şi le-a solicitat dedicaţie, atitudine responsabilă şi disciplină în executarea obligațiilor ce le vor reveni. ”Depunerea Jurământului este momentul unic, prin care vă angajați să respectați onoarea și conduita militară. De astăzi, sacrificiul în beneficiul comunității va avea prioritate. Aveți încrederea că vă veți ridica la performanțele cerute, pentru că, alături de voi, aveți colegi profesioniști și experimentați, care vă vor sprijini permanent. Deviza pompierilor militari ”Curaj și devotament” să vă însuflețească în viitoarele misiuni.”
În această zi deosebit de importantă pentru ei, întreg colectivul I.S.U. Vrancea îi felicită și le dorește mult succes în activitatea profesională!

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice al I.S.U. Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here