ULTIMA ORĂ! Lista propusă de PSD Vrancea pentru parlamentare, deschisă de Marian Oprișan la Senat și Nicușor Halici la Camera Deputaților!

0
5986

Foto Lucian Curelariu

Consiliul Județean al PSD Vrancea a aprobat marți cu unanimitate de voturi listele de candidați ale social democraților vrânceni la alegerile parlamentare din data de 6 decembrie. „Urmare a convocării de către mai mult de o treime din membrii Consiliului Politic Județean (CPJ) PSD Vrancea, conform prevederilor statutare, format din președinți de organizații, primari, consilieri județeni, consilieri municipale și parlamentari, CJP a dezbătut în prezența a peste 150 de membri care au participat atât fizic cât și online, mai multe proiecte de hotărâre. Printre altele, pe ordinea de zi a fost inclus și proiectul de hotărâre privind stabilirea candidaților la alegerile parlamentare din 6 decembrie din partea PSD Vrancea”, se arată într-un comunicat de presă al PSD Vrancea.

Astfel, la Senat, prima poziție o ocupă Marian Oprișan, „propus în unanimitate de membrii Consiliului Politic Județean”, iar poziția a doua o ocupă senatorul Cristian Dumitrescu. Poziția a treia este ocupată de medicul stomatolog Mihai Nedelcu, iar poziția a patra de profesoara Cristina Nedelcu. De menționat că, inițial, Marian Oprișan a refuzat să candideze, dar în urma solicitării membrilor Consiliului Județean al PSD, acesta a acceptat să candideze la Senat.

La Camera Deputaților, prima poziție este ocupată de deputatul Nicușor Halici, secondat de omul de afaceri Elena Stoica, care este și consilier județean. Poziția a treia este ocupată de consilierul județean Laurențiu Marin. Următoarele poziții sunt ocupate în ordine de social democrații: Vasile Carnariu, George Nica, Doru Geany Bălan și Aurel Șelaru. „Listele de candidaturi vor fi depuse la sediul central al Partidului Social Democrat, pentru a fi semnate de președintele PSD Marcel Ciolacu”, se mai arată în comunicatul PSD Vrancea.

Dizolvarea conducerii organizațiilor Adjud și Panciu

În cadrul ședinței Consiliului Județean al PSD Vrancea au fost luate mai multe decizii care au vizat organizații care au pierdut alegerile locale. Astfel, plenul a aprobat dizolvarea conducerii organizațiilor Adjud și Panciu, conducerile interimare urmând să fie asigurate de Victor Roman și respectiv Elena Stoica.

Tot în ședința de marți, plenul Consiliului Județean al PSD Vrancea i-a revocat din funcțiile politice pe parlamentarii Angel Tîlvăr, care a pierdut funcția de vicepreședinte și a fost înlocuit interimar cu Vasile Carnariu, și Dragoș Bîrlădeanu, înlocuit din funcția de secretar general cu Constantin Guguianu.

Lucrările ședinței Consiliului Județean au fost conduse de vicepreședintele Nicușor Halici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here