FOTO: Tenis de masă – Focșănenii, pe locul 4 după primul turneu al Campionatului Național!

0
115

          Primul turneu al Campionatului Național de tenis de masă, divizia A, ediția 2020-2021 care a avut loc la Bistrița în perioada 16-18 octombrie, s-a încheiat cu un un loc 4, onorabil, pentru jucătorii de la CSM Focșani 2007.

Rezultatele echipei focșănene: 3-0 cu CSTA; 1-3 cu ACTT București 2; 3-0 cu CSA Steua București 2; 2-3 cu Politehnica Cluj-Napoca; 2-3 cu CS Tenis Club Dej; 3-1 cu Voința Cîmpulung 2; 0-3 cu CSM Mediaș.

          Cel mai bun jucător al CSM 2007 în turneul de la Bistrița a fost Andrei Bîrlan cu victorii în 8 dintre cele 9 meciuri disputate! 

          Lotul cu care echipa Focșaniului s-a prezentat la turneu: Costin Corcoz – antrenor-jucător, Andrei Bîrlan, Adrian Uță, Sebastian Vasilache, Marius Rădoi, Robert Frățilă.

          ”Așa cum vă spuneam înainte de plecare, se poate întâmpla orice în grupa noastră. Din păcate, echipa noastră a pierdut cu 2-3 două meciuri pe care le putea câștiga. Ne-a lipsit și puțină șansă pe care sper să o avem în al doilea turneu și să intrăm în obiectiv. Până la urmă, locul 4 în serie nu este chiar rău, dar știu că puteam mai mult!”, mi-a declarat antrenorul-jucător Costin Corcoz, după concursul de la Bistrița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here