ULTIMA ORĂ! Percheziții la Mărășești! Tânăr în vârstă de 18 ani, ARESTAT pentru mai multe infracțiuni de FURT din locuințe

0
1792

PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE FURTURI DIN LOCUINŢE / UN TÂNĂR A FOST ARESTAT PREVENTIV

În urma celor 5 percheziţii domiciliare efectuate de către polițiștii vrânceni la persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni de furturi din locuințe, un tânăr a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

La data de 15 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mărășești au efectuat 5 percheziții domiciliare, în localitate, la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni de furt din locuințe.

În urma activităților desfășurate, un tânăr, în vârstă de 18 de ani, din localitate, a fost reținut pentru 24 de ore.

Alte patru persoane au fost conduse la sediul Poliției Orașului Mărășești, pentru audieri.

Acțiunea s-a desfășurat în cadrul unui dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Panciu, în care se efectuează cercetări pentru săvârșirea a șapte infracțiuni de furt.

Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada iunie 2019-septembrie a.c., cel în cauză ar fi pătruns prin efracție în mai multe locuințe de unde ar fi sustras diverse bunuri (scule și unelte electrice, electronice). Bunurile astfel obținute erau imediat valorificate pe raza județelor Vrancea și Galați.

În cursul zilei de astăzi, tânărul a fost prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Instanța a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, cel în cauză fiind încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Vrancea.

COMUNICAT IPJ Vrancea, 16 octombrie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here