Focșănenii solicită treceri de pietoni pe mai multe străzi

0
858

Dezbateri în cadrul Comisiei pentru siguranța circulației din Municipiul Focșani

Joi a avut loc o nouă şedinţă a Comisiei pentru siguranţa circulaţiei din Municipiul Focşani, în cadrul acesteia analizându-se propunerea venită de la un cetăţean privind amenajarea unei treceri de pietoni pe B-dul Bucureşti, pe sectorul de drum de la intersecţia cu str. Revoluţiei până la intersecţia  cu str. Constructorului.

Reprezentantul Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Focşani nu a fost de acord cu o astfel de propunere, motivând că artera de circulație este foarte aglomerată pe acest sector de drum.

Pe ordinea de zi a Comisiei pentru siguranţa circulaţiei din Municipiul Focşani s-au regăsit petiții înaintate de cetățeni precum:

📌 amenajarea unei treceri pentru pietoni în zona intersecției dintre str. Horia, Cloşca si Crişan cu str. Anghel Saligny;

📌 amenajarea unei treceri pentru pietoni pe str. Căpitan Traian Ionescu în faţa magazinului PACO;

📌 reglementarea circulației pe strada Gloriei.

Pentru a identifica necesitatea amenajării acestor treceri pentru pietoni şi stabilirea unor soluții pentru reglementarea circulației pe str. Gloriei reprezentanţii comisiei se vor deplasa la faţa locului în data de 21.10.2020.

Sursa text și foto: Facebook/Primăria Municipiului Focșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here