ULTIMA ORĂ! Cursuri suspendate la școlile din Garoafa și Ciușlea

0
1292

Astăzi a avut loc o nouă ședință extraordinară a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea, pentru stabilirea unor măsuri în cadrul unităților/instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2 la nivelul județului Vrancea, în urma căreia au fost au fost adoptate urmăroarele hotărâri:

HOTĂRÂREA nr. 128 din 16.10.2020 constată suspendarea cursurilor școlare pentru Clasele a V-a, a VI-a, a VII-a, a VIII-a, din cadrul Școlii Gimnaziale “Emil Atanasiu” din comuna Garoafa, începând cu data de 15.10.2020 și dispune menținerea măsurilor de suspendare a cursurilor școlare pe o perioadă de 13 zile. Unitatea de învățământ menționată va respecta măsurile de organizare a activităţii în condiţii de siguranţă epidemiologica pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, aprobate prin ordin comun al ministrului sănătăţii şi ministrului educației și cercetării, iar reluarea cursurilor școlare care presupun prezența ,,față în față” pentru clasa/unitatea de învățământ suspendată temporar, se dispune prin Hotărâre a C.J.S.U. Vrancea, după obținerea avizului Direcției de Sănătate Publică Vrancea, cu informarea Unității de Învățământ și a Inspectoratului Școlar Județean Vrancea.

HOTĂRÂREA nr. 129 din 16.10.2020 constată suspendarea cursurilor școlare pentru Clasele a V-a, a VI-a, a VII-a, a VIII-a, din cadrul Școlii Gimnaziale Ciușlea din comuna Garoafa, începând cu data de 15.10.2020 și dispune menținerea măsurilor de suspendare a cursurilor școlare pe o perioadă de 13 zile. Unitatea de învățământ menționată va respecta măsurile de organizare a activităţii în condiţii de siguranţă epidemiologica pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, aprobate prin ordin comun al ministrului sănătăţii şi ministrului educației și cercetării, iar reluarea cursurilor școlare care presupun prezența ,,față în față” pentru clasa/unitatea de învățământ suspendată temporar, se dispune prin Hotărâre a C.J.S.U. Vrancea, după obținerea avizului Direcției de Sănătate Publică Vrancea, cu informarea Unității de Învățământ și a Inspectoratului Școlar Județean Vrancea.

HOTĂRÂREA nr. 130 din 16.10.2020 dispune reluarea cursurilor şcolare, care presupun prezenţa ,,față în față”, începând cu 19.10.2020 pentru Clasa a VI-a E, Clasele a VII-a A, B și C și Clasa a VIII-a B, din cadrul Școlii Gimnaziale „Ștefan cel Mare” nr. 9, din municipiul Focșani.

 

HOTĂRÂREA nr. 131 din 16.10.2020 dispune reluarea cursurilor şcolare, care presupun prezenţa ,,față în față”, începând cu 19.10.2020 pentru Clasele a VI-a A și D, Clasele a VII-a C și D și Clasele a VIII-a A și B, din cadrul Școlii Gimnaziale „Duiliu Zamfirescu” nr. 10, din municipiul Focșani.

 

HOTĂRÂREA nr. 133 din 16.10.2020 dispune reluarea cursurilor şcolare, care presupun prezenţa ,,față în față”, începând cu 19.10.2020 pentru Clasa a V-a B și Clasa a VI-a A, din cadrul Școlii Gimnaziale ,,Valeriu D. Cotea” din comuna Vidra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here