4 dispariții sesizate în ultimele 24 h, toate persoanele plecate voluntar de la domiciliu au fost găsite

0
706

În ultimele 24 de ore, poliţiştii vrânceni au fost sesizaţi cu privire la patru dispariţii, în urma verificărilor stabilindu-se că toate sunt plecări voluntare, toate fiind clarificate într-un interval cuprins între 15 minute şi câteva ore. Având în vedere operativitatea cu care au fost găsite, în niciunul dintre cazuri nu s-a declanşat procedura de dare în urmărire la nivel national.

Astfel, ieri, 14 octombrie a.c., Poliția Municipiului Adjud a fost sesizată de către un bărbat cu privire la faptul că, nepotul său, în vârstă de 19 ani, nu mai răspunde la telefon de câteva zile. În jurul orei 17.52, polițiștii au stabilit faptul că tânărul se află pe raza municipiului București.

Alt minor, de 13 ani, din municipiul Adjud, a revenit la domiciliu după ce plecarea sa voluntară fusese anunțată de către mama sa.

O minoră, în vârstă de 15 ani a fost identificată de polițiști pe raza județului Bacău, la domiciliul unui tânăr de 16 ani.

Un bărbat, în vârstă de 70 de ani, a plecat de la domicliul său din orașul Mărășești în jurul orei 11.00 și nu a mai revenit.

Polițiștii, împreună cu familia și voluntari din localitate au desfășurat activități de căutare pe raza orașului Mărășești dar și a satelor Haret, Pădureni și Călimănești, bărbatul fiind găsit în această dimineață, în jurul orei 06.00, în zona unui canton silvic situat în afara localității Haret.

Persoanele nu au fost victimele unor infracțiuni în perioada în care au lipsit de la domiciliu.

Comunicat IPJ Vrancea din 15 octombrie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here