Lucrări noi de investiții pe DJ205D, Valea Sării – Năruja – Paltin – Brădăcești

0
554

Consiliul Județean Vrancea va actualiza, în ședința din această săptămână. Devizul general după încheierea contractelor de achiziții publice pentru obiectivul de investiție „Lucrări noi de consolidare a amprizei drumului și a zonei de siguranță aferente obiectivului de investiții «Continuare de lucrări pentru modernizare DJ205D, Valea Sării – Năruja – Paltin – Brădăcești, km 0+000 – km 34+000, l=34,00 km»“. Actualizarea Devizului general vizează detalierea, în mod separat, a cheltuielilor suportate de la bugetul de stat si a cheltuielilor suportate de la bugetul local pentru realizarea acestei investiții.

Consiliul Județean Vrancea are în derulare mai multe lucrări de investiții pe drumul județean 205 D Valea Sării- Năruja- Paltin-Spulber- Nereju. Este vorba de lucrări noi de consolidare a amprizei drumului și a zonei de siguranță aferente, dar și de reabilitarea și modernizarea a 5 poduri situate pe DJ 205 D Valea Sării- Năruja- Paltin-Spulber- Nereju. „Principalele lucrări ce vor fi executate în cadrul contractului vor consta în: suprastructura – scurgerea apelor – lucrări hidrotehnice – lucrări consolidare si stabilizare de versanți – aferente drumului si – infrastructura pod – suprastructura pod – racordări cu terasamente“, se arată într-un anunț al Consiliului Județean Vrancea.

Este vorba de următoarele poduri: podul peste pârâul Monteoru la Nereju; podul peste pârâul Bălașa la Nereju; podul peste pârâul Zăbala la Nereju; podul peste pârâul Chioasa la Paltin; pod peste pârâul Olari la Paltin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here