ULTIMA ORĂ! UPDATE! FOTO! Accident la Panciu: o maşină a intrat într-un autocar staţionat; șoferul mașinii, rănit și încarcerat!

0
6387

Un accident rutier a avut loc astăzi la Panciu, pe drumul național DN2 L. Conform unor martori o mașină s-ar fi ciocnit cu un autocar staționat, în care nu erau persoane. În urma impactului, șoferul mașinii ar fi fost rănit și ar fi rămas încarcerat în interiorul mașinii. La fața locului a intervenit un echipaj al pompierilor din Panciu și un echipaj al SAJ Vrancea, cu o ambulanță.

„Polițiștii au fost sesizați prin apel 112, la ora 12.00, despre faptul că pe DN2 L, în zona localității Panciu, s-a produs un accident rutier.
Din primele informații, a avut loc o coliziune față-spate între două autoturisme, din care unul staționat.
Polițiștii prezenți la fața locului dirijează traficul rutier.”

Comunicat IPJ Vrancea, 9 octombrie 2020

UPDATE! „În jurul orei 12.00, două echipaje din cadrul Stației de Pompieri Panciu au intervenit la un accident rutier produs între un autoturism și un autocar (parcat, fără persoane în el), în orașul Panciu. Pompierii militari au acționat pentru descarcerarea conducătorului autoturismului, care, ulterior a fost predat echipajului SAJ prezent la fața locului.”

Comunicat ISU Vrancea, 9 octombrie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here