ULTIMA ORĂ! VIDEO! UPDATE! Bancomat aruncat în aer! Polițistii au instituit filtre pentru prinderea făptașilor!

0
4120

La data de 3 octombrie a.c., în jurul orei 04.00, I.P.J. Vrancea a fost sesizat, prin SNUAU 112, despre faptul că, în comuna Păunești, bancomatul, din incinta sucursalei unei unități bancare, prezintă urme de distrugere.
Polițiștii ajunși la scurt timp la fața locului au constatat faptul că persoane necunoscute ar fi forțat mecanic fanta de eliberare a bancnotelor de la acest bancomat.

Din primele cercetări, o parte a bancomatului a fost distrusă, iar din interior ar fi fost sustrasă o sumă de bani, urmând a fi stabilită de către reprezentanții unității bancare.

Poliţiştii au instituit filtre şi efectuează cercetări, în vederea stabilirii identităţii şi depistării persoanelor implicate.

În cauză a fost întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Furt calificat”, faptă prevăzută și pedepsită de art.229 Cod Penal, de către polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale din cadrul IPJ Vrancea, care au preluat cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea. (Comunicat IPJ Vrancea, 3 octombrie 2020)

Potrivit unor surse, ar fi avut loc și o explozie, sesizarea la 112 fiind făcută în urma zgomotului puternic și a fumului provocat. La fața locului urmează să ajungă și o echipă de pirotehniști, pentru a stabili modul în care au acționat autorii și explozibilul care a fost folosit.

UPDATE! În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit că din bancomat nu au fost sustrase sume de bani (IPJ Vrancea)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here