Femeia care a înjunghiat-o pe concubina amantului, judecată pentru tentativă la omor

0
1567

Femeia de 34 de ani din comuna Tănăsoaia, arestată preventiv pentru tentativă la omor după ce a înjunghiat-o pe concubina amantului, a fost trimisă în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea. Fapta a fost comisă în luna august a acestui an, iar victima, în vârstă de 53 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale întrucât viaţa i-a fost pusă în pericol.

Potrivit anchetatorilor, conflictul dintre cele două femei ar fi pornit de la un bărbat cu care ambele aveau o relaţie, una oficială şi una neoficială. După ce bărbatul cu care inculpata ar fi avut o relaţie secretă i-ar fi spus acesteia că nu mai vrea să continuie, inculpata, supărată şi cu gânduri de răzbunare, a mers la locuinţa victimei pentru a-i spune acesteia despre relaţie. De aici şi până la ce s-a ajuns în final nu a mai fost decât un pas. Cele două femei s-ar fi luat la harţă, apoi la bătaie, moment în care inculpata a pus mâna pe un cuţit şi a înţepat victima de mai multe ori, una dintre lovituri nimerind-o pe aceasta într-un plâmân. După incident, victima a mers la locuinţa unei rude pentru a-i spune ce s-a întâmplat, iar aceasta a sunat la 112. Şi inculpata a apelat numărul unic de urgenţă în momentul în care a văzut ce a făcut.

La audieri, inculpata a recunoscut fapta şi a spus că victima ar fi lovit-o prima, dar şi că intenţia ei, în momentul în care a pus mâna pe cuţit, a fost aceea de a speria victima, nu de a o înjunghia. După comiterea faptei, inculpata a fost reţinută şi arestată. Măsura i-a fost prelungită la jumătatea lunii septembrie. „Constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive a inculpatei D (…) P (…), trimisă în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la omor (…) Menţine măsura arestării preventive luată faţă de inculpată până la o noua verificare”, a decis instanţa.

Femeia a făcut contestaţie care i-a fost respinsă la Curtea de Apel Galaţi. Asta înseamnă că cel puţin până la jumătatea acestei luni ea va rămâne în arest.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here