ULTIMA ORĂ! VIDEO și FOTO! Bărbat CĂZUT în râul Siret, salvat de pompierii voluntari și de polițiștii din Suraia

0
3358

În jurul orei 11.50, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Suraia au fost anunțați cu privire la faptul că în râul Siret se află un bărbat.

Imediat, echipajul de poliție care a ajuns la fața locului, împreună cu un reprezentant al SVSU, din cadrul Primăriei Suraia, au scos bărbatul la mal, i-au îndepărtat hainele ude și l-au învelit cu paturi.

În acest moment, bărbatul se află în ambulanță și primește îngrijiri medicale.  –  Comunicat IPJ Vrancea

 

Astăzi, în jurul orei 12:00, un apel primit la numărul de urgență 112, semnala faptul că o persoană care a încercat să traverseze râul Siret, pe raza localității Suraia, a fost luată de curenți și a rămas izolată pe o fâșie de pământ.

Pentru gestionarea evenimentului au fost mobilizate 3 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, cu o autospecială de intervenție, o ambulanță SMURD și o autospecială de transport scafandri la intervenție. La sosirea forțelor de intervenție la fața locului, persoana fusese deja extrasă de șeful SVSU Suraia ajutat de șeful de post de la Poliție.

Paramedicii au acordat primul ajutor calificat persoanei, de sex masculin, în vârstă de 59 ani, care se afla în șoc hipotermic. Ulterior, aceasta a fost preluată și transportată la UPU Focșani.  – Comunicat ISU Vrancea

 

foto: IPJ Vrancea

foto și video: ISU Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here