Judo – CSM 2007, argint și bronz la Campionatul Național de seniori!

0
231
  • Cei mai importanți judoka ai clubului, Laris Borș și Răzvan Burdușel, ambii componenți ai Lotului Național nu au concurat pentru că testul lor Covid a fost pozitiv 

Finala Campionatului Național de Judo Seniori, care a avut loc la Poiana Brașov la finalul săptămânii, s-a încheiat cu un rezultat bun pentru sportivii CSM Focșani 2007. Au concurat patru dintre ei și au obținut o medalie de argint, o medalie de bronz și un loc 5. A devenit vicecampion al României la seniori, la 66 kg. Emil Neagu și a încheiat competiția pe locul al treilea, cu medalie de argint, Elena Dinu, la 52 kg. Bogdan Drîmbă a încheiat pe locul al cincilea la 60 kg., categorie la care Alexandru Matei de la LPS Focșani a obținut bronzul.

Toți acești sportivi sunt pregătiți de senseii Stănică Grosu, Iulian Surlă și Marinel Palade. 

Favoriți la titlurile de campioni național la categoriile lor, Laris Borș și Răzvan Burdușel, componenți ai Lotului Național, nu au putut concura pentru că testul lor Covid a fost pozitiv. Fără cei doi foarte valoroși luptători, CSM Focșani 2007 nu a putut alcătui echipa cu care să concureze în ultima zi a competiției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here