ULTIMA ORĂ! VIDEO! Scandal la Suraia! Secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, agent electoral pentru soția sa

0
4318

 

Secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, agent electoral pentru soția sa

PSD Vrancea a sesizat Inspectoratul Județean de Poliție Vrancea după ce reprezentanții săi l-au identificat pe secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Norocel Pompiliu Stroe, în fața unei secții de votare din comuna Suraia, acolo unde soția sa candidează la funcția de primar, din partea PNL.

Un astfel de gest este inadmisibil și ilegal! Faptul că secretarul de stat face campanie electorală și staționează zeci de minute în fața unei secții electorale, alături de un grup de peneliști, este o încălcare flagrantă a legii și un abuz de natură să influențeze votul în localitate și să aducă un avantaj electoral soției sale! Pentru o faptă mult mai puțin gravă, un alt candidat s-a ales cu dosar penal, pentru că a fost susținut de Tony Blair.

Pe această cale, PSD Vrancea solicită Inspectoratului de Poliție și Inspectoratului de Jandarmi să nu se lase influențați de funcția secretarului de stat Norocel Pompiliu Stroe și să ia măsurile care se impun în acest caz!

Biroul de Presă al PSD Vrancea

27 septembrie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here