ULTIMA ORĂ! VIDEO! Marian Oprișan a votat pentru continuitate, pentru siguranța și prosperitatea vrâncenilor

0
1570

Marian Oprișan, președintele Consiliului Județean Vrancea, a votat astăzi la secția de votare nr. 41 de la Foc șani, amplasată la Colegiul Pedagogic „Spiru Haret“. Marian Oprișan a declarat că a votat pentru continuitate, pentru siguranța și prosperitatea vrâncenilor.

„Am votat pentru că îi iubesc mult pe vrânceni, pentru că sunt oameni gospodari, oameni liberi, oameni destoinici, care s-au luptat de-a lungul istoriei pentru drepturile și libertățile lor. În al doilea rând, iubesc Vrancea pentru că viața mea și întreaga mea carieră au fost dedicate județului nostru căruia noi îi spunem Vrancea, acasă! Am votat pentru ca toate localitățile județului să fie sigure, să fie liniștite, oamenii să trăiască liberi, în siguranță, cu familiile lor și agoniseala lor. Am votat pentru școli, pentru grădinițe mai bune, pentru un act medical de calitate, am votat pentru un nou spital pe care vrâncenii îl merită, am votat pentru ca Vrancea să fie un județ iubit, prosper și respectat; pentru că vrâncenii, oriunde am fost eu în această țară sau în străinătate, sunt respectați pentru modul în care trăiesc, muncesc și se comportă. Județul nostru este binecuvântat de Dumnezeu, este România în miniatură, fără ieșirea la mare. Avem munte, avem deal, avem câmpie, avem râuri. Vrâncenii au tot ceea ce le trebuie pentru a avea o viață mai bună cu ajutorul nostru, al celor care am reușit să facem investiții în infrastructura privind calitatea vieții cetățenilor județului nostru. Fie ca azi, în Vrancea, adevărul și dragostea să învingă minciuna, ura și dezbinarea“, a afirmat președintele Consiliului Județean Vrancea.

Marian Oprișan a precizat că această campanie electorală a fost una „mizerabilă“ din partea adversarilor politici. „Au reintrodus, așa cum și Traian Băsescu a făcut-o cu partidul lui, o retorică violentă, au introdus o retorică prin care promovează dezbinarea, ura, răutatea și intoleranța. Când ai ceva de spus trebuie să o spui cu dragoste, cu prietenie, nu trebuie să te comporți într-o manieră reprobabilă față de cei care nu gândesc și nu au aceleași idei ca și tine. Este regretabil că o mulțime de cetățeni au fost agresați prin modul absolut violent în care s-au comportat adversarii noștri politici“, a mai spus președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here