ULTIMA ORĂ! Prezența la vot în Vrancea și în țară, la ora 12.00. Care sunt localitățile vrâncene cu cea mai mare prezență la vot

0
3697

La cinci ore de la deschiderea secțiilor de votare pentru alegerile locale, prezența la urne în județul Vrancea a depășit 18% – potrivit datelor furnizate de Autoritatea Electorală Permanentă. Mai exact, 54 800 de vrânceni votaseră până la ora 12.00. Cei mai mulți alegători au votat până acum în secții de votare din mediul rural, prezență la vot mare înregistrându-se la Trestieni, Tinoasa, Poienița, Tănăsoaia, Lăstuni, Găgești, Dumitrești, Slobozia Botești, Herăstrău.

La nivel național, prezența la vot este până în acest moment mai scazută, față de precedentele alegeri locale, din 2016. Până la ora 12.00, un număr de 2.890.000 de români au votat, reprezentând  15,80% din totalul celor înscriși pe listele permanente.

Vă amintim că alegătorii care se prezintă la urne vor trebui să poarte mască de protecție în cabina de vot. În cazul în care au uitat masca acasă, autoritățile le pun la dispoziție o mască, în secția de votare, unde va fi disponibil și dezinfectant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here