ULTIMA ORĂ! VIDEO! Iulian Nica s-a retras din cursa pentru Primăria orașului Panciu și sprijină candidații PSD

0
2778

Iulian Nica, cel care a candidat independent la alegerile locale de duminică, s-a retras din cursa pentru funcția de primar al orașului Panciu. Retragerea a survenit ca urmare a încheierii unei înțelegeri între președintele PSD Vrancea, Marian Oprișan, și primarul Iulian Nica. Conform acestei înțelegeri, Iulian Nica le cere susținătorilor săi să voteze candidatul PSD la funcția de primar al orașului Panciu, Viorel Costin, candidații PSD la consiliul local Panciu, candidații PSD la funcția de consilier județean și pe Marian Oprișan la funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea.

Vreau să vă aduc la cunoștință despre o înțelegere făcută de președintele PSD Vrancea, Marian Oprișan, cu Iulian Nica, candidat independent la funcția de primar al orașului Panciu. În baza unui acord semnat de domniile lor, domnul Iulian Nica va susține în totalitate listele de candidați ale Partidului Social Democrat la nivelul orașului Panciu cât și la nivelul Consiliului Județean. Practic, Iulian Nica s-a retras din cursa pentru funcția de primar de la alegerile locale din 27 septembrie 2020. Deși din punct de vedere legal nu se mai poate face niciun fel de modificare pe buletinul de vot, Iulian Nica își va asuma acest rol și va transmite acest lucru către alegătorii domniei sale“, a declarat deputatul PSD de Vrancea, Nicușor Halici, în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc astăzi la sediul partidului.

Redăm mai jos textul integral al acordului semnat președintele PSD Vrancea, Marian Oprișan, și primarul Iulian Nica:

„Dragii mei pănceni,

În calitate de președinte al Consiliului Județean Vrancea îmi doresc pace, liniște și gânduri bune pentru alegerile de duminică. Gândurile mele de bine pleacă de la credința că suntem o mare familie unită și că nimic nu ne va putea dezbina, nici măcar dosarele fabricate din motive politice, nici minciunile liberalilor însetați de putere și care ar face orice pentru a ne strica această liniște. Astăzi, colegul meu de la Panciu, Iulian Nica, mi-a spus că nu a renunțat nicio secundă la convingerile pentru care s-a alăturat PSD, dar pentru binele partidului și al marii familii PSD a decis să sprijine candidatul PSD la Primăria orașului Panciu, pe domnul Viorel Costin și lista de consilieri locali ai PSD pentru Consiliul Local Panciu. Sunt alături de el și îl sprijin în decizia sa. Nu este o decizie ușoară și știu că nu i-a fost ușor, dar o face pentru binele PSD și unitatea partidului și implicit pentru binele dumneavoastră. Astăzi, vă îndemn împreună cu Iulian Nica să fiți alături de PSD și de candidatul Viorel Costin, un tânăr în care văd dorința de a învăța, determinarea de a face lucruri bune pentru orașul său și deschiderea spre dialog cu oamenii. Astăzi, avem ocazia să dovedim că suntem uniți și că nu există alternativă. Continuăm împreună pentru următorii patru ani“, se arată în acordul semnat de președintele PSD Vrancea, Marian Oprișan și primarul Iulian Nica, candidat independent.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here