Judo: Eveniment! Sunt reluate competițiile!

0
83

Primul concurs – Campionatul Național Individual de seniori

Un blocaj al competițiilor de judo, care a durat de la începutul pandemiei de Covid până acum, a fost spart prin decizia conducerii Federației Române de Judo de a organiza, în zilele de 25 și 26 septembrie, Finala Campionatului Național Individual de Seniori, urmat, la 27 septembrie, de Finala Campionatului Național de seniori pe echipe. Cele două competiții vor avea loc la Poiana Brașov, fără spectatori, toți participanții urmând ”să prezinte în mod obligatoriu un test PCR COVID – 19 negativ, efectuat cu maxim 72 ore înainte de validare, să poarte mască și să aibă asupra lor declarația de sănătate”, așa cum este precizat pe site-ul FR Judo.

La cele două finale vor participa și judoka de la CSM Focșani 2007 –antrenor Stănică Grosu, care mi-a spus că toți sportivii clubului au fost testați Covid, că au rezultat negativ și că vor concura pentru a obține medalii. Vor intra pe tatami de la clubul focșănean Bogdan Drîmbă, Emil Neagu, Răzvan Burdușel, Ana Petrescu, Elena Dinu – este posibil și Laris Borș, dacă senseiul și sportivul, care nu este refăcut complet după vechea lui accidentare, vor considera că participarea la competiție va fi utilă și necesară.

Judoka focșăneni s-au pregătit acasă, în sala din Bariera Brăilei, sau la Lotul  Național. Valoarea pe care au demonstrat-o la juniori și tineret, unde au câștigat numeroase medalii naționale, calitatea antrenamentelor făcute sub îndrumarea senseilor Iulian Surlă, Stănică Grosu și Marinel Palade, le dă dreptul să aspire la locuri pe podiumurile de premiere.

Cele două competiții vor fi transmise live pe canalul You Tube al FR Judo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here