ULTIMA ORĂ! FOTO! Voleiul juvenil – povestea care continuă la Focșani!

0
478

 

  • Un grup de oameni de afaceri a oferit echipament de joc, genți și accesorii pentru antrenament cadetelor și junioarelor de la CSS Focșani

Voleiul este un sport cu mare tradiție la Focșani, echipele de fete fiind, în timp, între cele mai bune din țară, la nivelul speranțelor, cadetelor ori junioarelor. Voleibaliste formate aici au devenit jucătoare de loturi naționale ori au urcat la echipe de senioare din Liga Națională. Inclusiv la CSM 2007, prima formație vrânceană care a evoluat la acest nivel. A urmat o perioadă de coborâre a peformanțelor, însă la CSM 2007 și CSS Focșani au devenit evidente preocupările pentru revitalizarea voleiului pentru fete, preocupări cărora li s-au alăturat un grup de sponsori cu dragoste pentru acest sport. În urmă cu doi ani, a fost făcut primul pas în susținerea din partea sponsorilor, a foarte tinerelor voleibaliste antrenate de profesorul Petrică Damian. La 17 mai 2018, aceste au avut foarte plăcuta surpriză de a primi echipament sportiv și o instalație specială pentru pregătire, care a fost montată în sala de sport a Colegiului Tehnic Edmond Nicolau, unde au loc antrenamentele.

În acest an, aceiași generoși sponsori au făcut al doliea pas: au asigurat două cantonamente de pregătire pentru fetele voleibaliste de la CSS Focșani, iar joi, 24 septembrie 2020, a venit încă o veritabilă și foarte plăcută surpriză. În cadrul intim de la Pensiunea Oscar, președintele Asociației de Securitate, Marius Ulmeteanu, în numele sponsorilor – Celesiv, Conterra, Avicola, Simiz Fashion, Combrat, Manosim, Artafier Damaschin, Viorelo Internațional, Altdorf Tehnik, Umo Guard – a donat echipelor de junioare și cadete de la Clubul Sportiv Școlar genți și echipament de joc, accesorii pentru antrenament, mingi – toate de firmă – Mikasa.

Marius Ulmeteanu a dat asigurări foarte tinerelor jucătoare și celor doi antrenori ai lor – profesorii Petrică Damian și Marian Rădulescu, că povestea susținerii pe care împreună cu colegii săi oameni de afaceri va continua, așa cum se așteaptă ca povestea voleiului feminin focșănean să continue și să ofere echipei de senioare jucătoare valoroase inclusiv pentru prima divizie a țării. Și-au exprimat suținerea pentru proiectul de creștere a voleiului feminin focșănean și profesoara Vica Mincă, inspectorul școlar pentru educație fizică și sport, ca și directorul DJST Vrancea, Daniel Gongu. Iar fetele au fost reprezentate la replică prin Maria Paizan, Alessia Sima și Miruna Pușcă. Talentatele junioare au mulțumit și au promis să nu dezamăgească și să confirme că merită grija, dragostea pe care clubul și sponsorii le-o poartă!

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here