ULTIMA ORĂ! UPDATE! Biroul Electoral a hotărât INTERZICEREA distribuirii fițuicilor PNL! A fost dispusă sesizarea Poliției!

0
881
Biroul Electoral Municipal a hotărât astăzi interzicerea distribuirii unui flayer prin care PNL Focșani mă denigra și îmi aducea grave prejudicii de imagine!
Dacă vedeți liberali care împart acest flayer, vă rog să sunați la 112!
De asemenea, Biroul Electoral Municipal a obligat PNL să retragă acest material denigrator (50.000 exp.) din spațiul public și a dispus sesizarea IPJ Vrancea cu privire la interzicerea distribuirii sale de către liberali!
Astăzi i-am dat în judecată pe senatorul Cătălin Toma și pe deputatul Ion Ștefan ca urmare a prejudiciului de imagine pe care mi-l creează o dată cu informațiile false răspândite prin intermediul acestui flyer
În plângerea adresată instanței de judecată am arătat faptul că din rațiuni electorale și din disperare, liberalii îi mint pe focșăneni.
Acțiunea celor doi nu denotă numai nivelul necivilizat și grobian al modului de a face politică al pârâților, dar atrage și răspunderea pentru afirmațiile mincinoase făcute.
Pârâții nu se pot apăra prin invocarea libertății de expresie sau pamflet, deoarece la art.30, alin.6 din Constituția României se prevede că libertatea de expresie ”nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viața particulara a persoanei și dreptul la propria imagine”.
Ori distribuirea unui flayer negativ făcut de PNL are ca scop alterarea imaginii și integrității mele profesionale!
Am încredere că Justiția va face dreptate, chiar dacă acest lucru va mai dura
Am convingerea că pentru a scăpa de mine, Ion Ștefan, zis Grindă, ar fi dispus să facă orice, lucruri chiar și mai urâte, dar se teme să nu comită vreo infracțiune.
Până aici s-a ajuns! PNL face campanie electorală cu ciomagul, inducând în rândul cetățenilor sentimentul de frică
Doar votul dumneavoastră ne poate scăpa de frică! Haideți să scăpăm de PNL!
UPDATE! Biroul Electoral Județean a menținut decizia Biroului Electoral Municipal, respingând astfel contestația liberalilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here