LISTA completă cu școlile și grădinițele din Vrancea, care vor fi închise trei zile, din cauza alegerilor

0
2439
Trei din patru secții de votare de la alegerile locale 2020 sunt organizate în școli, licee sau grădinițe, potrivit unei analize făcută de Edupedu.ro cu datele de la Autoritatea Electorală Permanentă. În aceste unități se supendă cursurile față în față vineri, 25 septembrie și luni și marți, 28-29 septembrie 2020. Autoritățile nu au pus la dispoziție nicio listă cu școlile în care nu sunt secții de votare și în care elevii vor continua cursurile față în față.

Din totalul celor 18.794 de secții de votare organizate de autorități pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020, înscrise în Registrul secțiilor de votare al AEP, 14.295 sunt în unități de învățământ, asta înseamnă 76,06%, informează articolul publicat de edupedu.ro.

Pe tip de unitate de învățământ situația secțiilor de votare este următoarea

  • școli gimnaziale/primare 10.256
  • grădinițe 1.785
  • licee 1.394
  • colegii 845
  • seminarii 10

Pentru că nu există o listă cu școlile în care cursurile continuă, părinții, profesorii și elevii pot descărca lista secțiilor de votare de mai jos și pot căuta școala la care sunt copiii/în care sunt angajați folosind tastele ctrl+F (find/gasește). Dacă unitatea de învățământ nu este pe listă, înseamnă că elevii merg la cursuri. Dacă este pe listă, cursurile se fac online.

Lista secțiilor de votare 2020 de la Autoritatea Electorală Permanentă Download

N.R. Lista școlilor din județul Vrancea, în care vor fi secții de votare, o puteți găsi începând de la pagina 505 a documentului, până la pagina 516.

NOTĂ: căutați numele școlii/grădiniței în listă mai întâi fără diacritice și apoi cu diacritice

Reamintim că ministrul Educației a anunțat că în toate județele, cursurile sunt suspendate în perioada 25-29 septembrie în unitățile de învățământ unde sunt secții de votare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here