Fotbal, Cupa României: Istoria s-a repetat: Focșaniul a eliminat Galațiul!

0
418

Suporter Club Oțelul Galați – CSM Focșani 2007 0-1 (0-0)

Formații

CSM Focșani 2007: Horvat – Juncănaru, Panaite, Bratu, Ilie – Negoiță, Preoteasa (980+2 Stancu), Pădineanu (82 Taciuc), Manu (64 Gorovei) – Ghenovici – Jurj (80 Lemac).

Oțelul Galați: Ursu – Stancu, Sîrghi, Ghiocel, Sevastian – Crihană, Dobre, Țicamuca, Neagu, Cîrjan, Gavrilă. Au mai jucat Matei, Nica, Stoian.

 

CSM Focșani 2007 a câștigat mai clar decât arată scorul partida din turul al doilea al Cupei României disputată ieri, 22 septembrie, de la ora 16:30, în compania Oțelului Galați, în deplasare. Și a repetat istoria din trecuta ediție a Cupei, când a scos din cursă Oțelul, dar pe teren propriu, după ce lăsase în afara competiției celalaltă reprezentantă a Galațiului, Universitatea Dunărea de Jos. În meciul de ieri, golul a fost marcat de Preoteasa, în minutul 46, când a primit mingea de la excelentul Negoiță, a făcut câțiva pași spre careu și de la vreo 20 de metri a tras puternic și plasat, pe jos, lângă stâlpul din dreapta portarului gazdelor.

Scorul putea fi deschis de gălățeni în minutul 45, când, într-o fază ce părea închisă, mingea a ajuns la Matei, în careu, iar în lipsă de soluții atacantul Oțelului a inventat o foarfecă și mingea a lovit transversala porții lui Horvat, a revenit în teren de unde un alt gălățean a înălțat zmeul! A fost, practic, singura situație în care gazdele au pus în pericol real poarta oaspeților. Focșănenii au condus ritmul jocului, au dominat și și-au creat mai multe ocazii, din care neșansa a făcut să nu mai înscrie.

Altfel spus, CSM Focșani 2007 a obținut în deplasare, pe un teren unde oaspeții câștigă greu, o meritată calificare în turul al treilea al Cupei României!     

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here