Ion Ștefan „Grindă” MINTE că firma lui nu are afaceri cu statul! Achizițiile de pe SEAP îi dovedesc reaua credință

0
1030

Deputatul liberal Ion Ștefan „Grindă” minte în emisiunile electorale despre contractele cu statul ale firmei cu mase plastice unde este acționar. În ultimii ani, liberalul a vrut să își construiască imaginea unui om de afaceri care nu are nicio legătură cu achizițiile publice realizate de instituțiile publice sau administrațiile locale. Realitatea este diferită, după cum o arată informațiile publicate în cadrul Sistemului Electronic de Achiziții Publice unde sunt realizate achizițiile publice din țară.

În cadrul unei emisiuni electorale, deputatul „Grindă” a insistat să-i precizeze moderatorului că firma de mase plastice unde este acționar nu are „facturi la bugetul statului”. „Societatea pe care am creat-o eu nu are facturi la bugetul statului. În 26 de ani nu am facturi la bugetul statului”, a susținut deputatul liberal Ion Ștefan „Grindă”.

În realitate, firma de mase plastice unde este acționar deputatul liberal Ion Ștefan „Grindă” are afaceri cu statul. Pas cu pas, firma a început să vândă saci menajeri prin intermediul Sistemului Electronic de Achiziții Publice unde sunt realizate achizițiile publice de către toate instituțiile din țară. Noi am consultat deocamdată doar achizițiile efectuate de Primăria Jariștea și CUP Focșani. Înregistrarea pe SEAP a firmei de mase plastice unde este acționar deputatul liberal arată interesul pentru contracte cu autoritățile publice din țară.

Achiziția publică la Primăria Jariștea a fost făcută de Camelia Crețu, conform datelor de pe SEAP. Aceasta este soția lui Adrian Crețu, fost consilier județean și secretar general adjunct al PNL Vrancea, membru în Biroul Politic Județean și purtătorul de cuvânt al Instituției Prefectului. Soția acestuia a fost angajată inițial la Primăria Jariștea, fief PNL, de la finele anului 2017. Adrian Crețu este și candidat pe lista PNL pentru Consiliul Județean. Iată că, după ce a ajuns ministrul Lucrărilor Publice și a contribuit la campaniile electorale ale PNL, pentru deputatul liberal Ion Ștefan „Grindă” au început și relațiile cu instituțiile publice și primăriile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here