FOTO: Tenis: Maria Ciubotaru se pregătește pentru campionatul de senioare, după două turnee la U 18!

0
58
  • Competiția senioarelor va începe miercuri, 23 septembrie

Maria Daciana Ciubotaru, sportiva de la CSM Focșani 2007, pregătită de profesorii Răzvan Bucuroiu și Bogdan Nicolae, la începutul lunii august medaliată cu bronz la Campionatul Național U 16, va participa, în premieră absolută pentru ea, la Campionatul Național al senioarelor. Turneul va începe la 23 septembrie, la București, la Centrul Național de Tenis.

Înaintea competiției senioarelor, Maria a jucat la turneele de ITF pentru junioare U 18 de la Constanța și Oradea. La Constanța, la Bright Trophy by OCH, ITF Juniors Grad 5, jucătoarea de la Focșani a trecut un tur, cu 6-4, 6-3, de Sarah Tatu din Marea Britanie, iar la Oradea Junior Trophy, ITF Juniors Grad 4 , turneu încheiat la sfârșitul săptămânii trecute, a învins-o în primul tur pe Patricia Goina, cu 6-3, 6-0, iar în turul al doilea, a trecut cu 7-6 (6), 6-0, de Ioana Dragomir. În sferturi de finală, Maria a fost depășită cu 6-0, 7-5 de favorita nr. 3, Anca Alexia Todoni.

În ambele turnee, Maria Ciubotaru a avut evoluții bune și foarte bune și își dorește să repete și la senioare prestațiile de la U 16 și U 18!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here