GALERIE FOTO: Motociclism: Alexandru Tudor, de la ACS Odobești, locul 3 la Etapa de la Orăștie!

0
81

Clubul de a Odobești va organiza, la 30 octombrie, etapă de campionat național, urmată de expoziție moto și vizită a sportivilor la cramele din oraș.

Pădurea de la Beriu, de lângă Orăștie, a găzduit duminică, 13 septembrie, etapa a doua a Campionatul Național de Endurocross al României, organizată de clubul Extrem Motors Orăștie. ASC Odobești a participat cu patru sportivi, la clasele Quad și ATV, Moto. Cel mai bun rezultat a fost obținut de Alexandru Tudor, clasat al treilea la clasa Ouad. La ATV, Doru Pascu a încheiat cursa pe locul 8, iar Dorel Constantin, care a avut probleme mecanice în timpul cursei, s-a clasat pe locul 15. La clasa Moto, Cosmin Minculescu a terminat cursa pe poziția a 19-a, dar a avut și el probleme mecanice.

O etapă de campionat național va fi organizată, cu plecare din centrul orașului, la Odobești, la 30 octombrie. Motocicliștii vor parcurge un traseu printre viile din jurul localității și prin pădure, spre releu. Etapa de campionat va fi parte a unui eveniment sportiv complex, din care mai fac parte o expoziție ATV, moto, auto off road în centrul orașului în zilele de 30 și 31 octombrie, iar duminică, 1 noiembrie ”pentru pasionații de ATV, Ouad, moto, Primăria și AS Odobești vor organiza plimbarea ”Caravana Viilor”, mi-a spus președintele secției moto a clubului sportiv, Giorgian Mocanu, care a adresat, și prin intermediul Monitorului de Vrancea, mulțumiri sponsorilor și primarului Daniel Nicolaș pentru sprijinul acordat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here