ULTIMA ORĂ! UPDATE! Baschet U 18: CSM 2007 LPS Focșani este CAMPIOANA României!

0
1041

CSM 2007 LPS Focșani – Agronomia București 71-51 (17-17, 13-9, 17-8, 24-17)

Astăzi, 19 septembrie, la Ploiești, echipa de baschet U 18 a CSM 2007 LPS Focșani a devenit campioana României, după ce a dispus, într-un meci cu caracter de finală, de Agronomia București. După un sfert terminat la egalitate, 17-17, elevii profesorilor Petruț Mihai și Florin Munteanu s-au desprins la 4 puncte, 30-26, la capătul sfertului 2, la 13 puncte, după trei lungimi din joc (47-34), pentru a încheia cu un plus de 20 de puncte (71-51). A fost o partidă de mare frumusețe, prin tensiune, dar și prin reușite tehnice și tactice pe care focșănenii le-au controlat cu siguranța formației care își cunoaște valoarea! Bravo, CSM 2007 LPS, bravo jucători, antrenori și părinți. Felicitări celor care au crezut în proiectul început cu ani în urmă și pe care l-au pus în operă cu profesionalism, încredere, tenacitate, talent. Și foarte multă muncă! (Text preluat de pa pagina de facebook CSM Focșani 2007 oficial)

UPDATE! 

Primarul Focșaniului, Cristi Valentin Misăilă, invită astăzi, la ora 19.00, pe toți cei care vor să felicite echipa de baschet juniori ai CSM 2007 Focșani, Campionii României 

?????????, ????????? ???, ???, ???!!!! ??????? ???????????, ??????!
?????? ?? ??? ??.?? ?? ????? ?????? ??????? ?? î? ????????? ?? ????????!

Ați fost dintotdeauna campionii noștri, însă astăzi ați devenit campionii întregii Românii! Felicit din inimă echipa de baschet juniori a CSM 2007 Focșani, care a devenit astăzi campioana României la categoria U18!
Felicitari sportivilor, felicitări antrenorilor, Mihai Petruș si Florin Munteanu, felicitări întregului staff tehnic și tuturor celor implicați!
Meritați, din plin succesul înregistrat astăzi și o dată cu el trecerea la seniori. Trebuie să știți că ati atins unul dintre cele mai importante rezultate la nivel de copii și juniori pe care sportul de echipă vrîncean îl dă in ultimii zeci de ani.
În 2018 am înființat pentru prima oară în istoria baschetului focșănean o echipa de seniori care, dupa doar un singur an, a promovat în prima ligă a țării!
Am susținut și voi susține în continuare performanța, iar rezultatul de azi al acestor minunați și talentați copii ne dă mari speranțe ca baschetul focșănean poate ajunge în curand pe prima treaptă a podiumului și la nivel de seniori.
Baschetul focșănean are viitor! (facebook Cristi Valentin Misăilă)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here