ULTIMA ORĂ! UPDATE! FOTO! Misiune de salvare a unui copil căzut într-o fântână, la Păunești

0
1611

Un copil a căzut într-o fântână, în urmă cu puțin timp, în comuna Păunești. Din primele date, la fața locului a intervenit un echipaj al Stației de Pompieri Adjud și unul al Seriviciului de Ambulanță Județean, cu o ambulanță. Ulterior, pentru salvarea copiluilui s-au deplasat la Păunești și doi alpiniști ai Detașamentului de Pompieri din Focșani.

UPDATE! „Prin apel 112 a fost anunțat faptul că în Păunești – Novăcești, un minor, de aproximativ 10 ani, ar fi căzut într-o fântână.
Minorul este conștient, în fântână nefiind apă.

Copilul a fost scos din fântână conștient și predat echipajului SAJ Vrancea, prezent la fața locului” a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.

UPDATE 2! Astăzi, 16 septembrie a.c., în jurul orei 15:50, echipajele specializate ale Inspectoratului pentru Situații de de Urgenta „Anghel Saligny” al județului Vrancea au fost solicitate, prin intermediul numărului unic de urgenţă 112, să intervină în localitatea Păuneşti, pentru salvarea unui copil cazut într-o fântână, fără apă, adâncă de circa 22 m.

Pentru salvarea copilului, în vârstă de 10 de ani, au fost mobilizaţi pompierii militari din cadrul Secţiei de Pompieri Adjud, care au intervenit cu o autospecială de intervenţie. În sprijinul militarilor a acţionat şi Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Păuneşti şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea.

Pompierii în cooperare cu SVSU și un reprezentant al poliției au reușit extragerea copilului în condiţii de siguranţă, din fântână.

În urma căzăturii, copilul a suferit o rană la membrul inferior stâng. Acesta a fost scos la suprafață în stare conştientă şi predat echipajului S.A.J., care, ulterior, l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Focşani. (Comunicat ISU Vrancea)

foto: IPJ Vrancea și ISU Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here