UPDATE! Le e rușine liberalilor cu Grindă de nu-i pun fața pe panourile electorale?

0
1304

Remarcam zilele trecute că PNL-iștii nu i-au pus fața lui Grindă pe panourile electorale. Practic, Grindă e… ca și cum n-ar fi. Oare care să fie motivul?

Să fie zecile de rude, cărători de serviete, lipitori de afișe, pedichiuriste cu care a CĂPUȘAT ministerul pe care îl conduce și alte instituții ale statului?

Să fie bâlbele gen: „ „PeNeDeLo, PeNeDeLe Do, PeNe… Io…ocupându-mă mai mult de PNL…Măi…Mi se pare mai… Da…” ?

Să fie declarațiile elucubrante precum: „Ceea ce nu înțeleg eu, ceea ce nu înțeleg și mi-e greu de acceptat și stau de vorbă cu colegii mei, cu oameni din minister că ei sunt oameni, au CNP și ei, sunt oameni ca și noi cu mâini și cu picioare, cu ochi și n-au nicio problemă, se nasc sau sau îs născuți, vin la servici, se trezesc dimineața. (…) Șiii mm am am chemat întreaga echipă de conducere la programul operațional regional și dinâââ din discuțiile avute s-a ridicat problema că nu au laptopuri, că laptopurile sunt foarte mici și că calculatoarele lor sunt din nou mici, depășite și-așa mai departe”?

Să fie confuzia între prezent și viitor din afirmația: „deci mâine… vom construi acum. Deci prin semnarea acestor… mâine.. ceea ce am putea mâine, facem astăzi. Construim acum mâine” ?

Să fie faptul că, din scaunul de ministru la Ministerul Dezvoltării, a REFUZAT să deconteze lucrările executate la investiții din Focșani, dar și cele din proiecte ale Consiliului Județean, doar pentru a-i șicana pe Cristi Valentin Misăilă și pe Marian Oprișan?

Să fie căsuța de sub 100 de metri pătrați pe care a declarat-o la Primărie și care s-a transformat într-o căsoaie de peste 900 de metri pătrați, pentru care liberalul nu a plătit impozite timp de 19 ani?!

Să fie faptul că aproape 15 ani a mințit cu privire la numărul de persoane din casă ca să plătească mai puțin pentru gunoiul menajer ?!

Să fie recordul absolut pe care l-a stabilit primind de patru ori aviz negativ în comisiile din Parlament ?

Să fie faptul că, în urmă cu patru ani, a făcut o conferință de presă în care s-a lăudat cu sondaje care îl dădeau primar doar pentru ca peste noapte să și-o ia peste bot la urne și să piardă RUȘINOS în fața lui Cristi Valentin Misăilă?

Să fie faptul că și-a pus apoi acoliții PNL-iști din Consiliul Local să nu voteze SUTE de proiecte inițiate de primarul Misăilă și să lipsească de la ședințe ?

Să fie faptul că liberalii știu că n-are absolut nicio șansă să… vină la Primăria Focșani?

Adevărul e că pe 27 septembrie până și PNL-iștii știu că trebuie votat un primar, nu o grindă

UPDATE! La câteva ore de la apariția articolului nostru, Grindă a mobilizat camarila liberală, iar fața i-a fost lipită pe panourile de afișaj electoral. Noaptea ca hoții!

Sursa foto: Flavius Lucian

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here