Conducători auto, aflați la volan, sancționați de oamenii legii

0
151

Dosare penale întocmite de polițiști

La data de 11 septembrie a.c., ora 07.21, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Adjud au depistat în trafic, un bărbat, de 41 de ani, din comuna Ciurea, județul Iași, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2 E85, în afara municipiului Adjud, deși avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 11 septembrie a.c., ora 20.52, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Adjud au depistat un bărbat de 38 de ani, din comuna Homocea, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității, având o concentrație de 1,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 13 septembrie a.c., în jurul orei 10.15, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Nănești au depistat pe DJ 204 N – Nănești, un bărbat din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație de 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

La data de 12 septembrie a.c., ora 07.45, pe DJ 205 D- Paltin, polițiștii au depistat un bărbat de 41 de ani, din Nereju, în timp ce conducea o autoutilitară neînmatriculată.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 12 septembrie a.c., ora 18.01, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Adjud au depistat un tânăr de 23 ani, din municipiul Adjud, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

Comunicat Biroul de presă al IPJ Vrancea

Sursa foto https://sibiu100.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here