GALERIE FOTO! Școlile, grădinița și Centrul Afterschool din Cârligele sunt pregătite pentru noul an școlar. Primăria asigură măști textile pentru toți copiii

0
1530

Dragi părinți şi copii din comuna Cârligele,

Ne apropiem de începerea noului an școlar.

S-a luat hotărârea ca în comuna nostră unitățile de învățământ să înceapă cursurile conform normelor pentru „scenariul verde” și anume, toți elevii vor merge fizic la școală.
Suntem pregătiți, împreună cu conducerea școlii și cu cadrele didactice, pentru primirea elevilor în condițiile impuse de situația actual creată de virusul SARS COV-2, cu bănci așezate conform normelor impuse, materiale de igienă și dezinfectanți.
O să fie un an atipic, cu siguranță nu este deloc ușor atât pentru elevi și părinți cât și pentru cadrele didactice, însă pentru siguranța tuturor trebuie să ne aliniem regulilor!

Pentru transportul elevilor „la” și „de la” unitățile de învățămât vor funcționa din acest an două microbuze școlare, dintre care unul pus la dispoziție de Primăria Cârligele, inclusiv cu șofer, acest microbuz urmând să asigure și transportul copiilor „la” și „de la” Centrul de Asistență după Programul Școlar Cârligele ( Afterschool) .
Și în acest an, Primăria Cârligele va suporta integral hrana de prânz a copiilor înscriși la grupa cu program prelungit din cadrul Grădiniței Cârligele și a celor care frecventează Centrul de Asistență după Programul Școlar.

De asemenea, Primăria Cârligele a asigurat măști pentru toți elevii și pentru personalul școlii, copii urmând să găsească fiecare pe bancă un pachețel cu câte trei măști textile de calitate superioară, confecționate în mărimi adecvate vârstei lor, măști care prin grija părinților vor putea fi spălate și folosite o periodă mai îndelungată de timp.

În viitorul apropiat, Primăria Cârligele va achiziționa tablete cu conectare la internet pentru toți elevii și pentru toți profesorii și învățătorii din cele două școli de pe raza comunei, pentru a fi pregătiți în cazul în care se va reveni, la nivel de țară, la efectuarea cursurilor școlare în sistem online.

Chiar dacă situația actuală ne impune să nu organizăm festivitatea de început de an, așa cum ne-am fi dorit cu toții, cu siguranță copiii așteptă cu nerăbdare să se reîntâlnească atât cu colegii cât și cu cadrele didactice pentru a începe cursurile .
PRIMĂRIA CÂRLIGELE DOREȘTE TUTUROR SĂNĂTATE, SUCCES ȘI CÂT MAI MULTE REALIZĂRI FRUMOASE ÎN NOUL AN ȘCOLAR!

sursă foto și text: Primăria Cârligele

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here