Primăria Adjud este alături de elevi, profesori și părinți, în acest început de an școlar

0
210

Stimați adjudeni,
am susținut și voi susține în continuare prioritatea educației, o necesitate fundamentală a comunității noastre! Alături de directorii unităților de învățământ din Adjud, suntem pe ultima sută de metri a pregătirilor pentru începerea noului an școlar în condiții cât mai sigure!
STIMAȚI DASCĂLI,
fac apel la dumneavoastră să luați toate măsurile necesare pentru a vă proteja și vă asigur că Primăria municipiului Adjud și eu, personal, vă suntem alături, vă susținem și facem tot ceea ce ne stă în putere pentru a depăși împreună toate dificultățile acestui început de an școlar! În acest sens, am dispus și unităților subordonate să vină în sprijinul dumneavoastră ori de câte ori este necesar!
STIMAȚI PĂRINȚI,
am rugămintea să respectați toate măsurile recomandate de autorități și să vă conduceți copiii către școli sau grădinițe în condițiile impuse de fiecare unitate de învățământ!
DRAGI ELEVI,
vă rog să respectați toate regulile impuse de către dascăli în ceea ce privește atât comportamentul în clasă cât și cel din timpul pauzelor! Urmându-le sfaturile, nu veți risca să vă îmbolnăviți!

Vă mulțumesc și vă doresc tuturor mult succes în noul an școlar!

Cu prețuire,
ing. Constantin Armencea,
primar al municipiului Adjud

sursă foto și text: Primăria Municipiului Adjud

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here