Lucrările la pasajul peste canalul Siret-Baragan, realizate în baza unui contract-cadru semnat în timpul guvernării PSD

0
519

Consiliul Județean Vrancea nu poate rămâne impasibil la informațiile false aruncate în mediul online de ministrul Dezvoltării, care se laudă cu reparațiile realizate în plină campanie electorală pe drumurile naționale din județ, cel mai recent la pasajul peste canalul Siret-Baragan de pe DN2 M Focșani-Odobești. Această întreținere periodică, pe care milcoveanul o cataloghează cu emfază drept ”investiție în infrastructură”, este realizată de CNAIR ca urmare a unui contract-cadru de întreținere a drumurilor naționale semnat în data de 3 iulie 2019, în timpul guvernării PSD. Este inacceptabil faptul că personajul în cauză se laudă cu munca altora, deși nu are niciun aport la aceste lucrări, de altfel, niște reparații minore la structura drumului.

Prin comparație, numai în mandatul 2016-2020, administrația publică județeană condusă de Marian Oprișan a reabilitat și modernizat cu fonduri europene și de la bugetul de stat sute de kilometri de drumuri județene, în valoare de zeci de milioane de euro.

De altfel, deputatul Ștefan și senatorul Toma s-au remarcat prin desființarea Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Vrancea, în mandatul actualului ministru PNL al Transporturilor, Lucian Bode. Direcția de Drumuri Vrancea fusese înființată în mai 2019 la inițiativa președintelui CJ, Marian Oprișan, pentru a eficientiza derularea lucrărilor de reparații curente și investiții pe drumurile naționale care traversează județele Vrancea, Galați, Brăila, Vaslui și Buzău.

Lăsăm vrâncenii să discearnă cine a muncit cu adevărat pentru interesul județului nostru!

Sursa text și foto: Facebook/Consiliul Județean Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here