FOTO: Școala din Haret, reabilitată și modernizată de Primăria Mărășești

0
386

Reprezentanții Primăriei Mărășești au pregătit pentru elevii din satul apărținător Haret o surpriză deosebită. Aceștia vor începe noul an școlar într-o unitate de învățământ reabilitată și modernizată, care oferă cele mai bune condiții pentru actul educațional. Acest lucru este posibil datorită unei investiții derulate prin Programul Național de Dezvoltare Locală, prin care la Școala cu clasele I – IV din satul Haret s-au făcut cele mai importante lucrări de modernizare de la construcția ei și până în prezent.

Proiectul „Reproiectare, reabilitare și consolidare Școala cu clasele I – IV Haret” este realizat în proporție de 95% și va fi gata în totalitate pe 1 octombrie, odată cu terminarea ultimelor retușuri și primirea autorizațiilor necesare funcționării. Potrivit proiectului, lucrările efectuate au constat în schimbarea acoperișului, refacerea fațadei, construirea unui grup sanitar, refacere trotuar și împrejmuire, tâmplărie nouă PVC cu geam termopan, reabilitarea interiorului, refacerea instalațiilor electrice, termice și sanitare, dotări și mobilier nou, dar și amenajarea unui loc de joacă.

Suntem bucuroși să îi primim pe copiii din Haret la începutul anului școlar într-o școală modernizată, care le oferă cele mai bune condiții și facilități pentru procesul educațional. Anul școlar începe într-un context dificil și am luat toate măsurile impuse de o asemenea situație. Tuturor celor implicați în procesul educațional, elevi, cadre didactice, părinți, le dorim un an nou școlar cu multă sănătate, putere de muncă și rezultate deosebite“, a declarat Valerică Chitic, primarul orașului Mărășești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here