ULTIMA ORĂ! Lucrător de la drumuri, lovit de o mașină pe DN 2M, între Focșani și Odobești

0
4642

În urmă cu puțin timp, pe DN 2M, între Focșani și Odobești, un bărbat care efectua lucrări la partea carosabilă a fost accidentat ușor de un autoturism.
Conform martorilor, în urma impactului, bărbatul a fost rănit, dar este conștient. La locul accidentului a intervenit un echipaj al Stației de Pomieri din Focșani cu o ambulanță SMURD. Bărbatul a fost preluat de ambulanță și transportat la spital, în jurul orei 10.40.

Purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea ne-a precizat că „a intervenit un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani cu o ambulanță SMURD. A fost preluat un pacient în vârstă de aproximativ 30 de ani, care prezenta un traumatism la membru inferior stâng.”

„Este vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani, care efectua lucrări la partea carosabilă, în zonă, și a fost acroșat și accidentat ușor de un autoturism condus de o femeie. Atât șoferul mașinii, cât și bărbatul lovit, au fost testați etilotest, rezultatul fiind negativ” a precizat, la rândul său, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.

foto: IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here