Acuzații grave! Băiatul primarului din Măicănești, lovit cu sălbăticie de un susținător PNL

0
1571

Se încing spiritele în campania electorală pentru alegerile locale. Florin Necula, băiatul primarului comunei Măicănești, Costel Necula, acuză că a fost lovit cu sălbăticie de un susținător liberal. Conform lui Florin Necula, agresorul este membru al staff-ului de campanie al candidatului PNL la funcția de primar al comunei Măicănești. Incidentul a avut loc, miercuri, în jurul orei 14.30, pe terasa unui magazin din satul Tătaru, din comuna Măicănești.

Florin Necula susține că a fost urmărit de mai multe persoane, susținători ai candidatului PNL, care se deplasau cu două mașini. Florin Necula spune că a fost șicanat de acei tineri și înjurat în mod repetat, iar în momentul în care a ieșit din magazin, a fost lovit puternic în bărbie. „Incidentul a avut loc la magazinul din satul Tătaru, unde mă aflam împreună cu tatăl meu. Pe tot traseul din Măicănești și până în Tătaru am fost urmărit de mai mute persoane aflate în două mașini care m-au în jurat și au proferat la adresa mea tot felul de amenințări. Am intrat în magazin de unde am luat o apă minerală, iar când am ieșit am fost din nou înjurat de acele persoane. I-am întrebat de ce mă înjură, moment în care am fost lovit de Valentin Leica cu pumnul în bărbie. Din câte se pare, în pumn a avut și un obiect metalic deoarece lovitura a fost extrem de puternică și m-a tăiat în barbă. Ulterior, am mers la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean, unde mi-a fost cusută rana“, a povestit Florin Necula, băiatul primarului comunei Măicănești, Costel Necula.

Ulterior, Florin Necula a mers la medicul legist pentru a scoate certificat medico legal. Florin Necula spune că a făcut plângere împotriva agresorului. „După ce am fost la medicul legist, am mers la Secția de Poliție de la Nănești, unde am depus plângere împotriva agresorului Valentin Leica. Vreau să răspundă în fața legii pentru fapta comisă“, a mai spus Florin Necula.

Contactat de reporterii noștri, primarul Costel Necula a declarat că este vorba de „o campanie murdară și violentă“ pe care o promovează candidatul PNL la funcția de primar al comunei Măicănești. ,,Nu este vorba de un incident obișnuit, este vorba de o campanie murdară și violentă din partea susținătorilor și candidaților PNL, campanie susținută de candidatul PNL la funcția de primar al comunei Măicănești, Răzvan Pascu. Liberalii vor în acest fel să intimideze și să bage frica în oameni, crezând că în acest fel vor obține voturi. Însă oamenii nu mai pot fi pacăliți și intimidați de agresivitatea liberalilor, a unora care nu au făcut nimic nici în comuna Măicănești și nici în județul Vrancea“, a afirmat Costel Necula, primarul comunei Măicănești.

Conflictul dintre cei doi a fost confirmat de reprezentanții IPJ Vrancea. Conform acestora, incidentul a fost încadrat ca fiind un conflict spontan între doi bărbați, care s-au reclamat reciproc. „În cauză a fost întocmit dosar penal pentru loviri și alte violențe, ambele persoane implicate fiind cercetate de polițiști“, arată reprezentanții IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here