Marcel Ciolacu: Iohannis să justifice decizia aberantă a Guvernului de a ataca la CCR legea privind alocaţiile pentru copii

0
148

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, miercuri, că Guvernul se luptă pe toate căile să nu dubleze alocaţiile copiilor, menţionând că preşedintele Klaus Iohannis trebuie să iasă să justifice decizia „aberantă” a Executivului de a ataca la CCR legea referitoare la aceste alocaţii. „Dar chiar nu vă crapă obrazul de ruşine?! Acelaşi Guvern incompetent care a făcut din deschiderea şcolilor o mare bătaie de joc, se luptă acum pe toate căile să nu dubleze alocaţiile copiilor! Azi, peneliştii au contestat din nou la Curtea Constituţională legea votată de Parlament şi promulgată de preşedintele Iohannis. Asta, deşi CCR le-a mai spus o dată că bat câmpii şi că legea votată de PSD este perfect constituţională. Iohannis trebuie să iasă astăzi şi să justifice această nouă decizie aberantă a Guvernului său! Până când mai tolerează acest guvern care fură până şi drepturile copiilor?!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

El a transmis liberalilor şi Guvernului să respecte legea şi să dubleze alocaţiile. „Eu am un singur mesaj. Nu va mai bateţi joc de copii! Dublaţi alocaţiile! Respectaţi legea!”, a adăugat Marcel Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here