FOTO: Fotbal, Cupa României: Lieștenii s-au calificat la pas!

0
372

Victoria Gugești – Sporting Liești 0-4 (0-1)

Formații

CSM Focașni 2007: Gabi Ciobotaru – Mihăilă (79 Apenciucesei), Teodorescu, Cosmin Milea, Mănăilă – Florin Ciobotaru (46 Dumitriu), Dorinel Popa, Crăciun, Marian Milea (65 Sava) – Predoiu, Costin.

Sporting Liești: Vădeanu – Năstase, Voicu, Manea, Iancu – Constantinescu, Mihu, Dănăilă – Stan Grigoraș, Bîrlădeanu. Rezerve: Brăneț, Dima, Hodorogea, Lupu, Panaite, Zărnescu, Călin.

Victoria Gugești a jucat, aseară, în prima etapă națională a Cupei României, pe teren propriu, în compania formației de Liga a III-a Sporting Liești. A fost o dispută între o formație pregătită să debuteze în campionat peste 4 zile, cea a oaspeților, și o alta, cea a gazdelor, reunită după meciurile din barajul pentru promovare. La Victoria, au jucat în premieră în acest an Cătălin Costin, Mădălin Predoiu, Răzvan Crăciun și Florentin Mănăilă. Gugeștiul a fost lipsit de portarul titular, Lazăr, accidentat, dar și de Emilian Chivu și Claudiu Mihai.

Întâlnirea era din start debalansată ca forță de joc a celor două combatante. În prima repriză, a fost un echilibru relativ, cu ocazii de gol la ambele porți. Echlibrul a fost spart de autogolul portarului Gabi Ciobotaru, care a avut ghinionul de a fi lovit de o minge care a deviat în gol: 0-1! Era minutul 40. În minutul 55, o fază de manual lucrată de Costin și Dumitriu l-a pus pe cel de-al doilea în poziție de unu la unu. Vădeanu care a respins, așa cum avea să o facă, în situație similară, în minutul 75 în fața lui Predoiu.

Între timp, Stan de la oaspeți a făcut 0-2, în minutul 64, cinci minute mai târziu Năstase de la Sporting a fost eliminat pentru fault. În zece oameni, oaspeții au dus scorul la 0-4 prin golurile marcate de Iancu, în minutul 75 și Voicu, în minutul 85.

Victoria Gugești a părăsit Cupa României. A pierdut la un scor prea sever, ca urmare, în principal, a unor erori individuale!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here